Je woning verkopen

Je gaat jouw woning verkopen? Wij snappen het als je ertegenop ziet. Je moet ineens over van alles nadenken. Hoe bepaal je de juiste prijs voor je huis? Waar wil je heen? Hoe presenteer je je huis het beste? En hoe gaat dat als er straks vreemde mensen door je huis lopen tijdens de bezichtigingen?

Omdat je waarschijnlijk niet elke dag je woning verkoopt, is het verstandig om je te laten begeleiden door een betrokken en deskundige makelaar. Weerman Makelaars neemt je graag het werk uit handen en zorgt ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Jij hebt geen omkijken naar de bezichtigingen en al het benodigde papierwerk regelen we tot in de puntjes. Daarmee regel jij alle belangrijke (juridische) zaken meteen goed en voorkom je stress en/of problemen tijdens het verkoopproces.

Weerman Makelaars houdt van duidelijkheid op voorhand. Daarom hanteren wij vaste tarieven voor onze diensten. Je betaalt dus nooit meer dan het vooraf afgesproken bedrag. Hierdoor kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan en kan je de makelaarskosten makkelijker opnemen in je budget.

Weerman Makelaars verkoopt je woning

De makelaar, vastgoedtaxateur, fotograaf en grafisch vormgever gaan voor je aan de slag! Zodra alles gereed is komt de woning op Funda. Weerman Makelaars verzorgt de bezichtigingen, de onderhandelingen en houdt je uiteraard van alles op de hoogte. Nadat er een (ver)koopakkoord is bereikt, wordt de koop­overeenkomst opgemaakt en zorgen wij voor de gehele afwikkeling tot en met de overdracht bij de notaris. 

Misschien woon je al jaren op dat vertrouwde plekje vol herinneringen. Dan kan het best moeilijk zijn om alles achter te laten. Wij helpen je om met een goed gevoel je huissleutel straks aan een nieuwe bewoner te geven. Spreekt je dit aan? Bel dan naar +31(0)85 06 08 002 voor een vrijblijvende afspraak. Ook voor een gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat je woning waard is? Jouw eigen lokale makelaar komt graag bij je langs om kennis te maken en geheel vrijblijvend de waarde van jouw huis te bepalen.

Brochure

Alle informatie op deze website staat overzichtelijk in onze brochure. Download hem hier en lees alles nog eens rustig door. Meer weten? Neem dan contact met ons op.
Funda

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!