Je woning verkopen

Je gaat jouw woning verkopen? Omdat je dit waarschijnlijk niet elke dag doet, is het verstandig om je te laten adviseren door een betrokken en deskundige makelaar. Daarmee regel je alle belangrijke (juridische) zaken meteen goed en voorkom je stress of problemen tijdens het verkoopproces.

Weerman Makelaars begeleidt je in het verkoopproces, zoals jij dat wilt. Je kunt daarvoor kiezen uit vier pakketten. Deze variëren van nagenoeg alles zelf doen tot een volledige dienstverlening. Welk pakket je ook kiest; je krijgt alle ondersteuning die nodig is om het verkoopproces goed en met vertrouwen te doorlopen.

In de vrijblijvende kennismaking met jouw persoonlijke makelaar krijg je een gratis waardebepaling van de woning en uitleg over de dienstverlening van Weerman Makelaars. Aan de hand van dit gesprek bepaal je of je de verkoop via ons wilt starten en met welk pakket.

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat je woning waard is? Jouw eigen lokale makelaar komt graag bij je langs om kennis te maken en geheel vrijblijvend de waarde van jouw huis te bepalen.

Brochure

Alle informatie op deze website staat overzichtelijk in onze brochure. Download hem hier en lees alles nog eens rustig door. Meer weten? Neem dan contact met ons op.
Funda

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!