Gratis waardebepaling

Woon je in de regio Achterhoek/Twente en denk je aan het verkopen van je woning? Maak dan nu een afspraak voor een gratis waardebepaling. 

Altijd al willen weten wat je woning waard is? In de praktijk blijkt dat men geen reële inschatting heeft van de waarde van hun woning. Sommige overschatten de waarde, terwijl anderen de mogelijke vraagprijs onderschatten en hierdoor een winstgevende verkoop mislopen. Dit kan je eenvoudig voorkomen met een gratis waardebepaling.

De werkelijk waarde

Als je dagelijks Funda afspeurt naar nieuwe pareltjes op de woningmarkt, is de kans aanwezig dat je al enige tijd een droomhuis op het oog hebt. Alleen jammer dat de vraagprijs zo hoog is en dat de verkoop van jouw eigen woning niet genoeg is om het verschil te compenseren… Maar is dat wel zo? Voordat je deze conclusie trekt, is het verstandig om eerst eens advies in te winnen bij een ervaren professional.

Geen taxatie

Een gratis waardebepaling schetst een prima beeld van de waarde van je woning. Belangrijk om te beseffen is dat het geen officiële taxatie is. Bij een taxatie door een erkend taxateur ontvang je een taxatierapport, dat je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag. Zo’n financiële partij eist in vrijwel alle gevallen een taxatie.

Hoe gaat het?

Op basis van een huisbezoek of live chat stelt de makelaar de waarde van jouw woning vast en legt hij uit welke verkoopprijs in de huidige markt reëel is. Zo krijg je niet alleen een representatief beeld van een mogelijke vraagprijs, maar bespaar je vooralsnog de kosten voor een taxatierapport.

Een tip!

Is er daarna nog altijd een financieel gat te overbruggen? Dan kan de makelaar je ook tips geven over manieren om de waarde van je woning te vermeerderen. Op basis van een aantal eenvoudige stylingadviezen kun je jouw woonkamer bijvoorbeeld herinrichten of de buitenkant van de woning van een likje verf voorzien.

Het zal je verbazen hoeveel hoger de biedingen van potentiële kopers worden door dit soort ogenschijnlijk simpele ingrepen. Natuurlijk kun je ook zwaarder geschut inzetten en die oude keuken of badkamer geheel vervangen. Welke keuze je ook maakt; alles begint met een gratis waardebepaling door jouw eigen makelaar.

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat je woning waard is? Jouw eigen lokale makelaar komt graag bij je langs om kennis te maken en geheel vrijblijvend de waarde van jouw huis te bepalen.

Brochure

Alle informatie op deze website staat overzichtelijk in onze brochure. Download hem hier en lees alles nog eens rustig door. Meer weten? Neem dan contact met ons op.
Funda

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!