Bouwkundige keuring

Een bouwtechnische keuring (ook wel bouwkundige keuring genoemd) geeft meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat en eventuele verborgen gebreken van een woning. Dit wordt vaak uitgevoerd voor de aankoop van een nieuwe woning (aankoopkeuring).

Onze partner Homekeur is dé specialist voor bouwtechnische keuringen. Met een ruim en groeiend landelijk netwerk van eigen opgeleide en deskundige inspecteurs ben je als opdrachtgever gegarandeerd van een gemotiveerde werkwijze en gedegen inspectie door de inspecteur.

Kosten

De kosten voor een bouwtechnische keuring zijn afhankelijk van de grootte van de nieuwe woning. Voor woningen tot 1000 m3 inhoud voert Homekeur al voor € 369,- inclusief BTW een uitgebreide bouwtechnische keuring uit.

Voorwaarden

  • Voor woningen tot tot 1000m3 woninginhoud.
  • Meerprijs per 100m3 is € 25,- incl. BTW (indien niet correct opgegeven wordt dit alsnog in rekening gebracht).
  • Opdrachten annuleren tot 24 uur van tevoren (gerekend op werkdagen) is geen probleem.
  • Bij annuleren binnen de 24 uur worden € 175,- incl. BTW kosten in rekening gebracht.
  • Bij het niet doorgaan van een keuring op de dag van de afspraak, betaalt u 100%. Bij een nieuwe opdracht krijgt u € 100,- korting.
  • Maximaal één huisnummer, 1 woning.
  • Kruipruimte en daken worden geïnspecteerd conform onze voorwaarden, en indien de inspecteur ter plaatse geen belemmeringen aantreft en natuurlijk de situatie als veilig en verantwoordelijk beoordeeld.

Voor vragen omtrent de keuring en voorwaarden neem je direct contact op met Homekeur. Tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00) zijn ze bereikbaar op 085 06 53 675. Ze helpen je graag verder en kunnen indien gewenst direct een bouwkundige keuring inplannen.

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat je woning waard is? Jouw eigen lokale makelaar komt graag bij je langs om kennis te maken en geheel vrijblijvend de waarde van jouw huis te bepalen.

Brochure

Alle informatie op deze website staat overzichtelijk in onze brochure. Download hem hier en lees alles nog eens rustig door. Meer weten? Neem dan contact met ons op.
Funda

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis!